HEMIA

Frågor & svar

Här kan du läsa om de vanligaste frågorna och svaren om HEMIA

Vanliga frågor

HEMIA är verksamma i storgöteborg med omnejd.

HEMIA har valt att samarbeta med Västsvenska Fastighetsbyrån AB. 

Västsvenska fastighetsbyrå har gjort framgångsrika bostadsaffärer sedan 2011. Tack vare nöjda kunder har dem vuxit till en av Göteborgsområdets mest anlitade fastighetsbyråer och där arbetar närmare 15 drivna personer på ett unikt kontor vid Sannegårdshamnen, Göteborg.

Vi kommer att kontakta er inom 24h och målet är att ni ska få träffa en Reg. Fastighetsmäklare så fort det passar er. Efter att mäklaren varit på plats så är ambitionen att kunna ge er ett bud under samma dag. Därefter ges ni möjligheten att fundera noggrant om ni önskar att gå vidare med budet. 

Att ansöka om ett bud är helt kostnadsfritt. Det medför inte heller någon kostnad för er att träffa en Reg. Fastighetsmäklare som berättar närmare hur processen går till samt offererar ett bud.   

Ni kan alltid välja att inte fullfölja försäljningen. Avtalet blir bindande efter att båda parter är överens om samtliga villkor samt att ett avtal undertecknats från båda part. 

Det går alldeles utmärkt. Eftersom HEMIA agerar som en köpare på marknaden så är vi gärna med och offererar. 

Utflytten är en gemensam överenskommelse som sker mellan dig som säljare och HEMIA som köpare. En tumregel är att HEMIA inte har bråttom med övertagandet av bostaden utan låter mer eller mindre er som säljare bestämma när det passar er bästa att flytta ut.   

Kort och gott, nej. Samtliga försäljningar sker via vår samarbetspartner Västsvenska Fastighetsbyrån AB. Vi ber dig därför att kontakta dom direkt om ni har några frågor kring bostäderna. 

Vår samarbetspartner Västsvenska Fastighetsbyrån hjälper er med samtliga avtal rörande försäljningen av er bostad. 

För att kunna ge er en så rättvis värdering som möjligt så behöver en så kallad marknadsvärdering göras av en mäklare för att bedöma ett troligt försäljningspris. Vi tror inte enbart på att en dator kan göra en värdering. Det finns väldigt många mjuka värden vid en försäljning som kan höja värdet på just ditt boende. Allt från rätt solläge, insyn i bostaden till utförda renoveringar. Därför kommer alltid en Reg. Fastighetsmäklare att ringa upp er efter att ansökan gjorts för att boka in ett personligt möte.

Efter att mäklaren varigt på plats så är ambitionen att kunna ge er ett bud under samma dag.

HEMIA samarbetar enbart med marknaders mest seriösa aktörer så att du som kund ska känna dig trygg hela vägen!

Ansök om bud

Ansök om bud