HEMIA

Vår tjänst

HEMIA är ett alternativ till den traditionella bostadsförsäljningen.

Ibland behöver det gå snabbare än vanligt där varken tiden eller orken finns.

Varför finns HEMIA?

HEMIA är alternativt till den traditionella bostadsförsäljningen.

Ibland behöver det gå snabbare än vanligt där varken tiden eller orken finns. Det kan vara allt från en skilsmässa, arv, dubbla boenden där banken inte är samarbetsvilliga till ett överbryggningslån. Eller man kanske helt enkelt inte vill gå den “traditionella” vägen.

Med HEMIA ska det vara enkelt att sälja sitt boende och lämna ifrån sig nycklarna utan att behöva ta hänsyn till oförutsedda händelser.

HEMIA är en aktör som kan agera snabbt vid en försäljning och ta risken oavsett marknadsläge. Vi är en aktör som inte pratar ner mäklarkontor runt om i landet, tvärt om, vi uppmanar alla att välja den vägen om allt annat lika!

Men är din önskan att göra en smidig affär där du inte behöver ta hänsyn till mäklararvode, besiktningskostnader, styling, annonsering på Hemnet, marknadsläget samt andra kostnader som medför vid en försäljning så är HEMIA det rätta valet!

Ansök om bud

Mjuk värdering av din bostad

HEMIA tror inte heller på att en AI baserad värdering där enbart en dator sätter ett marknadsvärde. 

Det finns väldigt många mjuka värden vid en försäljning som kan höja värdet på just ditt boende. Allt från rätt solläge till utförda renoveringar. Därför kommer alltid en Reg. Fastighetsmäklare att ringa upp er efter att ansökan gjorts för att boka in ett personligt möte.

Efter att fastighetsmäklaren varit där så kommer ni att få ett bud på bostaden inom 24 timmar.

HEMIA samarbetar enbart med marknaders mest seriösa aktörer så att du som kund kan känna dig trygg hela vägen! En korrekt värdering av ditt boende är lika viktigt för oss som för dig. HEMIA strävar alltid efter en win-win situation.

Ansök om bud